Dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Še posebej, ko gre za varno in finančno stabilno starost
24.03.2016 | PR sporočilo
0
Dodatno pokojninsko zavarovanje LEON 2
Zavarovalnica Generali je s pomočjo 180-letne tradicije ter znanj in izkušenj, ki jim ima kot del ene izmed vodilnih mednarodnih zavarovalniških skupin, oblikovala individualno in kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje s krovnim pokojninskim skladom LEON 2.

Dejstvo je, da se državna pokojnina kot so jo poznali naši starši in stari starši, vztrajno poslavlja. V času, ko bomo pokojnino hoteli uživati mi, si z njo žal ne bomo več mogli zagotoviti finančne brezskrbnosti, kaj šele kakovosti življenja, ki nam ga nudi mesečni dohodek. Se zavedate, da bo naša pokojnina v primerjavi s trenutnim mesečnim dohodkom lahko manjša tudi za 40 % ali več? Takšna so dejstva, a kljub temu večina ne ukrene veliko, da bi si zagotovila dostojno življenje po upokojitvi. GENERALI svetuje, kaj lahko storimo že danes, da nam ne bo žal v prihodnje!

Se zavedate, da bo vaša pokojnina v primerjavi z vašim trenutnim osebnim mesečnim dohodkom po različnih ocenah lahko manjša tudi za 40 % ali več? Boste poskrbeli za vaše mesečne prihodke po upokojitvi v višini, ki vam bo zagotavljala dostojno življenje in finančno varnost? Ali boste raje breme vaše starosti prenesli na sinove, hčere in vnuke?

Za dodatno pokojnino v starosti, ki nam bo vsaj malo zmanjšala vrzel med državno pokojnino in mesečnih dohodkom, lahko poskrbimo že danes. Zelo preprosto in enostavno rešitev, z majhnimi odtegljaji, nudi varčevanje v obliki dodatnega pokojninskega zavarovanja. Za dodatno pokojnino lahko varčujete v pokojninski družbi, zavarovalnici ali s pristopom v krovni pokojninski sklad. Slednji v primerjavi s prvima dvema zagotavlja popolno preglednost vplačil, stroškov in donosov ter mesečno stanje premoženje zavarovanca.

Generalijev krovni pokojninski sklad LEON 2 je vedno med najdonosnejšimi

Zavarovalnica Generali je s pomočjo 180-letne tradicije ter znanj in izkušenj, ki jim ima kot del ene izmed vodilnih mednarodnih zavarovalniških skupin, oblikovala individualno in kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje s krovnim pokojninskim skladom LEON 2. S strokovnim in premišljenim, a donosnim upravljanjem si prizadeva, da zavarovanci za svoj vloženi denar dobijo kar najvišji privarčevani znesek, s katerim razpolagajo ob upokojitvi. To potrjuje tudi dejstvo, da je LEON 2 med slovenskimi pokojninskimi skladi vedno med najdonosnejšimi.

Dinamični, preudarni, zajamčeni - skladi življenjskega cikla

Kot eden prvih v Sloveniji je Generali pri dodatnem pokojninskem zavarovanju ponudil izbiro med skladi življenjskega cikla, ki izboljšujejo obstoječi sistem varčevanja. Z njimi si lahko zagotovimo ustreznejšo razpršitev naložb in možnost doseganja višjih donosov in pokojnin. Glede na našo starost ob začetku varčevanja lahko izbiramo med podskladi LEON DINAMIČNI, LEON PREUDARNI in LEON ZAJAMČENI. Vsak izmed njih s svojo naložbeno politiko skrbi, da zavarovanec iztrži kar največ.

Do pravih odgovorov in prave izbire glede na vašo trenutno situacijo, vam povsem neobvezno pomaga Generali. Vašega klica bodo veseli na brezplačni telefonski številki 080 70 77, vašega elektronskega sporočila pa na info.si@generali.com. Za začetek pa si lahko o njihovi ponudbi kaj več preberete na www.generali.si.

GENERALI d.d. je član mednarodne Skupine Generali, ki ima več kot 180 let tradicije. Skupina je prisotna po vsem svetu, na vseh petih kontinentih, v več kot 60-ih državah. Sestavlja jo več kot 500 družb in zaposluje več kot 78.000 ljudi, ki skrbijo za več kot 72 milijonov strank.

 


 

Oceni članek
0
Bodi prvi in oceni članek!

Oddaj svoj komentar

Za komentiranje člankov, moraš biti prijavljen!

Pošlji članek prijatelju

Vaš e-poštni naslov
E-poštni naslov prejemnika
Sporočilo
Komentarji
  • Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Prijava na e-novice

Oglasno sporočilo

Revija Zlati Kamen

Revija Zlati Kamen
Posebna priložnostna izdaja
  • februar 2021
  • Finalistke izbora za nagrado Zlati kamen 2021
  • Zlati intervjuji
  • Občina zdravja 2021
Prelistaj

Članki

Izdelava spletnih strani: Positiva