Iščemo lokalnim skupnostim dobro družbo

Skupna akcija projekta Zlati kamen in Kluba slovenskih podjetnikov (SBC): iščemo podjetja, ki so najbolj prijazna do lokalnih skupnosti
26.10.2019 | zk
0
Iščemo lokalnim skupnostim dobro družbo

Klub slovenskih podjetnikov in projekt Zlati kamen sta združila moči v akciji "Dobra družba", s katero iščeta primere dobrih praks podjetij, najbolj prijaznih do lokalnih skupnosti. Razpis, ki je izšel sredi oktobra, ne vsebuje posebnih vsebinskih omejitev. Podjetja lahko prijavijo družbeno koristne aktivnosti so lahko s področja razvoja infrastrukture, varstva okolja, varnosti, sociale, kulture, športa, znanosti, skrbi za posamezne skupine – otroke, starejše, socialno šibke. Prijavijo se lahko vsa podjetja, ki delujejo na območju Republike Slovenije ne glede na velikost ali dejavnost. Zanimajo nas tako velike korporativne akcije kot tudi manjše, a izvirne in učinkovite geste manjših podjetnikov. Akcija podjetja lahko meri le na eno, lahko pa na več občin, oziroma lokalnih skupnosti.
Poseben poudarek pa akcija daje na primere, ki izstopajo z izvirnostjo, svežino in inovativnostjo.

Namen razpisa je v prvi vrsti odkriti in širiti primere dobrih praks družbeno odgovornih podjetij. Razpis je sicer prvi korak v šriši akciji, s katero želita organizatorja zgraditi mostove med dvema skupinama akterjev, ki sta ključnega pomena za družbeni razvoj: podjetnikov in podjetij na eni strani ter lokalnim skupnostim na drugi.

Zmagovalno podjetje bo prejelo priznanje na konferenci Zlati kamen. Podjetja se lahko prijavijo na razpis do 15.novembra.

Več informacij in prijave:

izobrazevanje@planetgv.si

Oceni članek
0
Bodi prvi in oceni članek!

Oddaj svoj komentar

Za komentiranje člankov, moraš biti prijavljen!

Pošlji članek prijatelju

Vaš e-poštni naslov
E-poštni naslov prejemnika
Sporočilo
Komentarji
  • Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Prijava na e-novice

Oglasno sporočilo

Revija Zlati Kamen

Revija Zlati Kamen
Posebna priložnostna izdaja
  • februar 2020
  • Finalistke izbora za nagrado Zlati kamen 2020
  • Lokalni skupnosti najbolj prijazno podjetje in podjetjem najbolj prijaznim kraji
  • Občina zdravja 2020
Prelistaj

Članki

Izdelava spletnih strani: Positiva