Predsednik vlade - častni govornik na Zlatem kamnu

Udeležence osrednjega dogodka slovenskih občin bo nagovoril edini predsednik vlade, ki je prejel priznanje Zlati kamen
23.12.2018 | zk
0
Predsednik vlade - častni govornik na Zlatem kamnu
Marjan Šarec prejema priznanje Zlati kamen za razvojno najbolj prodorno občino osrednje in jugovzhodne Slovenije v letu 2017
(Foto: arhiv Zlati kamen)

Častni govornik na konferenci Zlati kamen 2019 bo predsednik slovenske vlade Marjan Šarec. To ni naključje: Marjan Šarec je prvi župan, ki se je v zgodovini samostojne Slovenije povzpel na čelo državne vlade. Še en primat: Šarec je tudi prvi predsednik vlade, ki je prejel priznanje Zlati kamen - in to komaj pred dvemi leti. Leta 2017 je bil Kamnik zmagovalna občina v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Marjan Šarec je prizjanje prejel v imenu mesta kot njegov župan.

Kamnik je Stokovni svet Zlatega kamna izpostavil kot primer "nadpovprečno razvite občine z močnimi razvojnimi aktivnostmi, ki ne izpuščajo nobenega od ključnih področij in vključujejo vrsto inovativnih projektov." Kamnik je strokovno žirijo prepričal po eni srani zaradi bogastva aktivnosti, po drugi pa tudi zato, ker je močno povečal svojo prepoznavnost na turističnem zemljevidu. "Trženje destinacije odlikuje sistematičen pristop, znajo se povezovati z drugimi kraji in so med prvimi, ki so se pri trženju močno oprli na kulinarične posebnosti kraja."

Predsednik vlade bo udeležence dogodka nagovoril tik pred razglasitvijo razvojno najbolj prodornih občin leta 2019. Zlati kamen 2019 bo 7. marca v Kristalni palači v BTC v Ljubljani. Število sedežev je omejeno: zagotovite si vstopnico čim prej.

Celotni program in prijave

Oceni članek
0
5.0 (Št. glasov: 1)

Oddaj svoj komentar

Za komentiranje člankov, moraš biti prijavljen!

Pošlji članek prijatelju

Vaš e-poštni naslov
E-poštni naslov prejemnika
Sporočilo
Komentarji
  • Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Prijava na e-novice

Oglasno sporočilo

Revija Zlati Kamen

Revija Zlati Kamen
Posebna priložnostna izdaja
  • februar 2021
  • Finalistke izbora za nagrado Zlati kamen 2021
  • Zlati intervjuji
  • Občina zdravja 2021
Prelistaj

Članki

Izdelava spletnih strani: Positiva