Vabljeni na Dan zmagovalnih praks

V sodelovanju z zmagovalnimi občinami Zlatega kamna 2016 - Ljubljano, Novo Gorico, Velenjem in Ptujem, tudi letos z veseljem vabimo na Dan zmagovalnih praks, ki bo potekal 2. junija 2016, v Mestni hiši Mestne občine Ljubljana, nacionalne zmagovalke.
04.05.2016 | zk
0
Vabljeni na Dan zmagovalnih praks

Srečanje, ki bo trajalo od 10. do 14.30 ure, bo v celoti namenjeno prenosu dobrih praks na področju trajnostne mobilnosti.

Potekalo bo v obliki predstavitev in razprave v delovnih skupinah. Ob tej priložnosti bo Ministrstvo za infrastrukturo predstavilo pomembnost in možnosti vključevanja javnosti v procesu priprave Celostnih prometnih strategij. Vabimo vas, da si ogledate program, ki ga bomo dopolnili z natančnimi naslovi v naslednjih dneh.

Celostno urejen promet prinaša bolje izkoriščeno prometno infrastrukturo, nižje stroške za mobilnost, bolj učinkovite naložbe, predvsem pa večje zadovoljstvo občanov, boljšo kakovost bivanja in manjše onesnaževanje. Želimo, da učenje iz uspešnih dobrih praks in razprava prineseta nove ideje, podatke in morebitne rešitve za razvoj trajnostne mobilnosti v vašem kraju.

Vabljeni, da izkoristite odlično priložnost za praktično razpravo o tematiki, ki predstavlja neizogibni del strategije vseh slovenskih občin. Srečanje bomo zaključili s sproščenim druženjem in pogostitvijo Mestne občine Ljubljana.

Oceni članek
0
Bodi prvi in oceni članek!

Oddaj svoj komentar

Za komentiranje člankov, moraš biti prijavljen!

Pošlji članek prijatelju

Vaš e-poštni naslov
E-poštni naslov prejemnika
Sporočilo
Komentarji
  • Bodite prvi in dodajte svoj komentar

Prijava na e-novice

Oglasno sporočilo

Revija Zlati Kamen

Revija Zlati Kamen
Posebna priložnostna izdaja
  • marec 2019
  • Finalistke izbora za nagrado Zlati kamen 2019
  • Dobre prakse razvojno najprodornejših občin
  • veliki intervju: dr. Janez Bogataj
Prelistaj

Članki

Izdelava spletnih strani: Positiva